NOVINKA: Standardy a poznatky o vyhledávání v e-commerce. Klikněte sem pro aktualizované údaje pro rok 2024.

Alternativa nástroje Algolia pro Shopify

Proč je Luigi's Box nejlepší alternativou služby Algolia pro Shopify?

Přestože je Algolia jedničkou mezi aplikacemi pro vyhledávání a objevování produktů v obchodech Shopify, pokročilé funkce a příznivé ceny Luigi's Boxu mohou být dobrým důvodem, proč právě tento nástroj považovat za lepší volbu.

Luigi's Box navíc nabízí nejjednodušší implementaci jako doplněk pro Shopify na jedno kliknutí. Začněte využívat celý potenciál svého obchodu Shopify po několika kliknutích. Čtěte dál a dozvíte se víc.

Porovnejte řešení

Srovnání: Luigi’s Box vs. Algolia

Algolia se může zdát jako nejlepší volba díky svým funkcím a popularitě, ale Luigi’s Box má ještě něco navíc.

Funkce
Luigi's Box
Algolia
Samoobslužná integrace bez programování Jednoduchá integrace, kterou zvládnete sami bez pomoci IT oddělení
tick
cross
Integrace API Bezproblémová backendová integrace přes API
tick
tick
Pokročilá jazyková podpora Špičkové zpracování evropských jazyků, včetně jazyků z regionu střední a východní Evropy
tick
cross
Návrhy synonym Návrhy synonym pomocí umělé inteligence pro všechny jazyky psané latinkou
tick
tick
Cena Férová cena, která nevystřelí přes noc
tick
na
Doporučování produktů Personalizované doporučování produktů
tick
tick
Multiplatformová analytika Analytický nástroj kompatibilní s jakýmkoliv vyhledávačem
tick
tick
Připnutí produktu Možnost přiřadit produkt na požadovanou pozici ve výsledcích vyhledávání
tick
tick
Offline A/B testování Možnost vidět výsledky bez rizik ještě před spuštěním
tick
cross
Umělá inteligence / strojové učení Umělá inteligence / strojové učení k personalizaci zážitku z nakupování
tick
tick
Hlasové vyhledávání Vyhledávání produktu bez nutnosti psaní
tick
tick
Last update: 08/06/2023

Potřebujete pomoci s migrací? Nebo si chcete vyzkoušet, jak fungují nástroje Luigi’s Box Search a Recommender?

  • tick Zkušební verze na 14 dní zdarma
  • tick Bez platební karty
  • tick Zrušení kdykoliv
Prezentace produktu
Hlavní výhody

Čím je Luigi's Box Search tak výjimečný?

Skvělý tým podpory

Mezi našimi zákazníky je spousta spokojených majitelů firem, kteří jsou s našimi službami maximálně spokojeni. Naše podpora vás provede počátečním nastavením a v případě potřeby je vám kdykoli k dispozici.

Pokročilé funkce poháněné umělou inteligencí

Algoritmus umělé inteligence v Luigi's Boxu poskytuje pouze ty nejrelevantnější výsledky vyhledávání a personalizovaná doporučení produktů pro každého zákazníka, který použije naše vyhledávací pole a nástroj pro doporučování.

Intuitivní uživatelské rozhraní a analytika

My v Luigi's Boxu chápeme, že snadno použitelné rozhraní je zásadní. Proto nabízíme uživatelsky přívětivou administraci a analytiku, která vám pomůže získat veškeré obchodní výhody.

Komplexní platforma, kde najdete vše na jednom místě

Luigi's Box je inteligentní řešení vyhledávání na webových stránkách a komplexní sada nástrojů, které vám pomáhají zlepšovat výkonnost vašeho obchodu Shopify. Kromě vyhledávání nabízíme také podrobnou analytiku, doporučování produktů na míru a funkci výpisu produktů.

Jak si vybrat

Jak vybrat alternativu nástroje Algolia pro svůj obchod Shopify?

Algolia je výkonné vyhledávací řešení s mnoha moderními funkcemi, ale je pro váš obchod Shopify dostačující? Při výběru alternativy nezapomeňte zvážit několik vlastností, které by měla volba číslo jedna mít.

Funkce a personalizace
Funkce a personalizace

Algolia nabízí velmi kvalitní vyhledávání a doporučování pomocí umělé inteligence, které přináší relevantní výsledky. Je tedy klíčové najít řešení se stejnými možnostmi. Stále však existují funkce, které Algolia zatím neobsahuje.

Jedná se například o pokročilou jazykovou podporu, zejména pro vícejazyčné obchody, řadu možností integrace, z nichž si můžete vybrat, offline A/B testování pro zjištění a výběr nejlepší verze e-shopu, pokročilou detekci synonym a možnosti přizpůsobení.

Integrace a podpora
Integrace a podpora

Další věcí, kterou je třeba při výběru alternativy zvážit, je snadná implementace. Hledejte řešení, které můžete do svého obchodu Shopify snadno implementovat, aniž byste potřebovali znalosti programování nebo tým IT specialistů v záloze.

Kromě toho je užitečné mít k dispozici kvalitní tým podpory, který vám pomůže přizpůsobit vyhledávání a doporučování konkrétním potřebám vašeho obchodu a je připraven pomoci, kdykoliv to bude potřeba.

Návratnost investic
Návratnost investic

Cena by neměla být při výběru softwaru tím nejdůležitějším faktorem. Může však hrát významnou roli především při výpočtu, zda se investice vyplatí. Algolia je velmi komplexní řešení, které vám umožní vytvořit špičkové vyhledávání, ale také vyžaduje hodně pozornosti, stojí peníze a pro vaše potřeby by mohlo být příliš náročné.

Existují ale řešení jako Luigi’s Box, která nabízejí podobné možnosti, ale za příznivější cenu a téměř úplnou kontrolou nad výdaji.

Hodnocení na G2

Index použitelnosti vyhledávání v e-commerce

Podívejte se na hodnocení použitelnosti v kategorii vyhledávání v e-commerce na portálu G2. V grafu jsou zvýrazněny rozhodující faktory, které přispívají k celkovému skóre použitelnosti produktů.

  • Snadná administrace
  • Snadné používání
  • Splňuje požadavky
  • Další faktory
Luigi’s Box
  • Snadná administrace: 1.78
  • Snadné používání: 2.75
  • Splňuje požadavky: 2.81
  • Další faktory: 1.71
Snadná administrace: 1.78
Snadné používání: 2.75
Splňuje požadavky: 2.81
Další faktory: 1.71
:
9.05
Algolia
  • Snadná administrace: 1.87
  • Snadné používání: 2.63
  • Splňuje požadavky: 2.64
  • Další faktory: 1.67
Snadná administrace: 1.87
Snadné používání: 2.63
Splňuje požadavky: 2.64
Další faktory: 1.67
:
8.81

Co o Luigi's Boxu říkají zákazníci

„Velmi dobrý vyhledávač a nástroj na doporučování produktů.“

Dobrý vyhledávač a systém doporučování, který lze vyladit individuálním nastavením v pozadí. Je velmi užitečný, zejména pokud máte velmi rozsáhlou nabídku produktů.

Petr M.
Ověřený uživatel G2
Celá recenze na G2

„Skvělý produkt pro zákazníky. Velmi užitečný pro růst příjmů.“

Systém správy s mnoha funkcemi, přehledy a měsíční shrnutí v e-mailu, skvělá podpora (rychlá, dobrá doporučení, komunikace a další), stabilní.

Jozef F.
G2 verified user
Celá recenze na G2

Proč je Luigi's Box vhodnou alternativou nástroje Algolia pro Shopify?

Plugin Shopify na jedno kliknutí

Plugin Shopify na jedno kliknutí

Luigi's Box je doplněk pro Shopify na jedno kliknutí. Stačí si stáhnout naše rozšíření pluginu ze Shopify a během několika minut můžete využívat výhod našeho vyhledávacího nástroje a našich dalších produktů. Nabízíme však také řadu různých dalších možností integrace, například umístění našeho vlastního kódu do záhlaví vašich webových stránek, pokud tomu dáváte přednost.

Pokročilá jazyková podpora

Pokročilá jazyková podpora

Zejména majitelé e-shopů, kteří obchodují na více trzích a používají více jazyků, by mohli zvážit použití řešení s lepší jazykovou podporou. Luigi's Box nabízí pokročilou jazykovou podporu většiny evropských jazyků, včetně jazyků střední a východní Evropy. Všechny funkce pro opravu pravopisných chyb, správu synonym nebo správu návrhů vyhledávání fungují ve všech jazycích tak, jak mají.

Chápe, co uživatel potřebuje

Chápe, co uživatel potřebuje

Nástroje Luigi's Box Search a Recommender rozumí záměrům uživatelů a díky umělé inteligenci, která shromažďuje data z předchozích interakcí, přináší vždy pouze relevantní výsledky vyhledávání a doporučuje produkty na míru. Navíc díky funkci pokročilé jazykové podpory rozumí i většině překlepů a slangových slov, umožňuje také spravovat synonyma a přidávat nová.

Offline A/B testování

Offline A/B testování

Další skvělou funkcí je offline A/B testování, které umožňuje testovat nástroje Luigi's Boxu bez spuštění do ostrého provozu.Tím se minimalizuje riziko případných chyb vedoucích ke ztrátě příjmů. Otestujte dvě verze jednoho řešení a vyberte si tu, která vám nejvíce vyhovuje, abyste zlepšili zážitek z prohlížení a vyhledávání. Oba typy testů můžete provádět kdykoli, abyste se mohli neustále zlepšovat a zkoušet, co funguje nejlépe.

Férové ceny přizpůsobené rozpočtu

Férové ceny přizpůsobené rozpočtu

Luigi's Box i Algolia nabízejí podobné cenové modely. Oba mají ceny založené na používání, kdy klienti platí pouze za to, co využívají.Podle našich klientů, kteří dříve používali Algolii, je však Luigi's Box dvakrát levnější a nabízí další klíčové funkce, které Algolia postrádá. Utrácejte své peníze uváženě a pořiďte si řešení, které vaší firmě přinese největší hodnotu a návratnost investic.

Vyzkoušejte si to

Zarezervujte si konzultační hovor zdarma

Získejte bezplatnou konzultaci s jedním z našich specialistů na integraci. Ukážeme vám, jak Luigi’s Box zlepší uživatelskou zkušenost ve vašem e-shopu a zvýší konverzní poměr.

Více nástrojů

Co nabízíme

Analytika

Komplexní analytika, která identifikuje problémy s vyhledávacími dotazy a pomáhá najít způsob, jak je optimalizovat a dosáhnout lepších výsledků.

Vyhledávání

Inteligentní vyhledávání s našeptávačem pomáhá návštěvníkům rychle najít produkty, které hledají, a výrazně tak šetří čas strávený nakupováním.

Doporučování produktů

Personalizované boxy s doporučenými produkty pomáhají zvýšit průměrnou hodnotu objednávky a můžete je umístit kamkoliv na webové stránky.

Výpis produktů

Personalizované stránky s výpisem produktů jsou uspořádány tak, aby zlepšovaly zážitek z prohlížení, podporovaly vaše obchodní cíle a zvyšovaly příjmy.

Domluvte si bezplatný konzultační hovor s jedním z našich specialistů na e-commerce. Ukážeme vám, jak může Luigi’s Box zlepšit vaše online podnikání.

Časté otázky

Časté otázky

Jaká je nejlepší alternativa nástroje Algolia pro Shopify?

Jsme přesvědčeni, že Luigi’s Box je jednou z nejlepších alternativ řešení Algolia pro obchody Shopify. Nabízí řadu skvělých funkcí a nástrojů. Sada funkcí zahrnuje pokročilé vyhledávací pole, doporučování, výpis produktů s funkcemi řazení a komplexní analytiku. Je to skvělé řešení pro zlepšení uživatelského prostředí na webových stránkách, digitální merchandising a mnoho dalšího.

Jak se Algolia instaluje do Shopify?

Algolia nabízí v Shopify App Store rozšíření pluginu, což umožňuje rychlou a snadnou instalaci.

Kolik stojí Algolia pro Shopify?

Ceny společnosti Algolia jsou stanoveny na základě jednotek a začínají na 1 USD za jednotku měsíčně u standardního plánu a 1,50 USD za jednotku měsíčně u prémiového plánu.

Je Algolia tou nejlepší aplikací pro vyhledávání v Shopify?

Algolia je rozhodně jednou z nejlepších možností, pokud uvažujete o pokročilém řešení vyhledávání. Můžete však zvážit i další pokročilé nástroje, jako je například Luigi’s Box.