NOVINKA: Standardy a poznatky o vyhledávání v e-commerce. Klikněte sem pro aktualizované údaje pro rok 2024.

Vyhledávač v e-shopech s elektronikou

Zvýšení míry konverze v odvětví s elektronikou

Do dokáže Luigi's Box udělat pro váš e-shop s elektronikou? Náš inteligentní vyhledávač umožňuje uživatelům rychle a přesně vyhledávat a získávat relevantní výsledky vyhledávání bez námahy pomocí klíčových slov nebo frází, což zlepšuje zážitek z nakupování a zvyšuje míru konverze.

Luigi's Box Search

Luigi’s Box Search nabízí pokročilý vyhledávač založený na umělé inteligenci, abyste z vašeho vyhledávání vytěžili maximum. Pokročilé vyhledávání umožňuje firmám a vlastníkům e-shopů shromažďovat podrobné a relevantní údaje související s nákupním chováním zákazníků v reálném čase a zvyšovat konverze o více než 35 %. Luigi’s Box Search má mnoho inteligentních funkcí, které zákazníkům přinášejí nejlepší zákaznickou zkušenost a klientům nejvyšší možné příjmy.

Mezi tyto funkce patří například zpracování přirozeného jazyka pro lemmatizaci a detekci synonym, takže vaši zákazníci vždy získají výsledky s jakýmkoliv formátem zadaného vyhledávacího dotazu, nebo přizpůsobení dotazu, abyste mohli produktu přiřadit požadovanou pozici ve výsledcích vyhledávání. Vylepšete své vyhledávání identifikací klíčových slov a jejich úpravou tak, aby lépe vyhovovala preferencím uživatelů pomocí hodnocení kvality, a propagujte vybrané produkty, které to nejvíce potřebují, přímo ve vyhledávání a kdykoliv je přizpůsobte pomocí produktových bannerů ve vyhledávání.

K čemu dalšímu můžete využít Luigi's Box v e‑commerce?

Luigi’s Box nabízí další jedinečné funkce, jako je doporučování produktů pomocí nástroje Luigi’s Box Recommender, k zobrazení relevantních produktů nebo oblíbených položek podle předchozích interakcí zákazníků.

Recommender také nabízí návrhy na vyprodané produkty, takže zákazníci neodejdou bez nákupu, i když produkt, pro který přišli, již není dostupný.

Zde také stojí za zmínku náš nástroj na personalizaci. Zvažuje interakce zákazníků při nakupování a chápe, že tyto interakce se v různých segmentech liší. Na základě toho se náš systém rozhodne, jak přizpůsobit výsledky například v segmentech, kde lidé pravidelně nakupují opakující se položky, jako jsou potraviny, lékárny, nebo kosmetika, a segmentech, kde nakupují výjimečně, jako je elektronika nebo nábytek.

Pokud si tedy zákazník koupil nový notebook, televizi nebo vybavení do obývacího pokoje, náš systém chápe, že jej o měsíc později pravděpodobně potřebovat nebude, a proto místo toho navrhne vhodné příslušenství.

Komplexní nástroj Luigi’s Box Analytics nabízí jasný přehled o výkonu a trendech vašeho vyhledávání, abyste mohli identifikovat a optimalizovat problémy, objevit populární klíčová slova a produkty, které uživatelé na vaší platformě nejčastěji poptávají, a další.

Product Listing je produkt, který byl vytvořen s cílem zlepšit zážitek zákazníků z prohlížení produktů a dostat online nakupování na vyšší úroveň. Díky nástroji Luigi’s Box Product Listing mohou zákazníci snadno najít produkt, který hledali, zkontrolovat jeho vlastnosti, porovnat ho s ostatními, prohlédnout si recenze na produkty a mnoho dalšího.

Recenze na G2

Hodnocení objevování produktů

Zde se můžete dozvědět, jak uživatelé G2 hodnotili funkce objevování produktů pro e-commerce k 13. červnu 2023.

Hodnocení
Luigi’s Box
Algolia
Doofinder
Searchspring
Doporučování
Doporučování Luigi’s Box
92%
Odpovědi: 90
Doporučování Algolia
84%
Odpovědi: 68
Doporučování Doofinder
89%
Odpovědi: 197
Doporučování Searchspring
81%
Odpovědi: 54
Konverze
Konverze Luigi’s Box
86%
Odpovědi: 88
Konverze Algolia
79%
Odpovědi: 67
Konverze Doofinder
86%
Odpovědi: 202
Konverze Searchspring
81%
Odpovědi: 51
Personalizace
Personalizace Luigi’s Box
89%
Odpovědi: 85
Personalizace Algolia
79%
Odpovědi: 69
Personalizace Doofinder
85%
Odpovědi: 202
Personalizace Searchspring
84%
Odpovědi: 52
Fasetové vyhledávání
Fasetové vyhledávání Luigi’s Box
89%
Odpovědi: 76
Fasetové vyhledávání Algolia
85%
Odpovědi: 73
Fasetové vyhledávání Doofinder
88%
Odpovědi: 196
Fasetové vyhledávání Searchspring
88%
Odpovědi: 53
Řazení a relevance
Řazení a relevance Luigi’s Box
90%
Odpovědi: 83
Řazení a relevance Algolia
87%
Odpovědi: 78
Řazení a relevance Doofinder
89%
Odpovědi: 203
Řazení a relevance Searchspring
84%
Odpovědi: 52

Podívejte se, jak Luigi's Box pomohl společnosti NAY electronics ke zvýšení konverzního poměru až o 600 %​

Zjistěte, jak nástroj Luigi’s Box Search pomohl přednímu slovenskému obchodu s elektronikou zvýšit míru konverze z vyhledávání a eliminovat problémy s prodejem.

Případová studie NAY

Funkce našeptávače od Luigi's Boxu pomohla společnosti Electronic star získat více než 100 000 EUR ročně nad rámec standardních příjmů

Přestože funkci našeptávače používá při vyhledávání jen malé procento zákazníků, přineslo spuštění této funkce na webových stránkách Electronic star pozitivní výsledky. Přečtěte si více o tomto úspěšném počinu a přesvědčte se sami o tom, co Luigi’s Box dokáže za kouzla.

Případová studie Electronic Star

Výhody používání funkcí Luigi’s Boxu v online odvětví s elektronikou

FAQ

Časté otázky

Proč je Luigi's Box ideální vyhledávač pro e-shopy s elektronikou?

Luigi’s Box je e-commerce řešení, kterému důvěřuje více než 2 000 e-shopů po celém světě. Od začátku své cesty získala společnost několik ocenění za svou analytiku nebo vyhledávání. Integrace Luigi’s Boxu se skládá ze čtyř snadných kroků, ke kterým nepotřebujete IT dovednosti nebo znalosti. Budete mít navíc k dispozici skvělý tým specialistů, kteří jsou nejlepší v tom, co dělají. Luigi’s Box nabízí několik funkcí, které z vašeho podnikání vytěží maximum.

Proč je vyhledávání v e-shopech s elektronikou důležité?

Efektivní vyhledávač usnadňuje používání a pomáhá zákazníkům snadno najít to, co hledají. To může zvýšit prodej, protože zákazníci, kteří bez problémů najdou to, co hledají, s větší pravděpodobností nakoupí. Pokročilé vyhledávání také pomáhá snižovat míru okamžitého opuštění (bounce rate) a nabízí i příležitosti pro merchandising produktů.

Kolik lidí používá vyhledávání v e-shopech s elektronikou?

Podle našich údajů získaných z více než 2 000 webových stránek využívá vyhledávání k nalezení požadovaných produktů více než 15 % návštěvníků elektronických e-shopů. To je prostě příliš mnoho na to, aby nás nezajímalo, jak dobře vyhledávání v e-shopu funguje.